PITSID Alcolholmeter IPA II

 

Meet op een eenvoudige wijze het gehalte isopropylalcohol in het vochtwater volgens het principe van gasextractie met aansluitende gasanalyse. Zo kan u ervoor zorgen dat er geen overdosering gebeurt en bespaart u op uw IPA verbruik.

 

 

 

 

Byk-Gardner Glansmeter 60°

 

Meet de glans en dichtheid in enkele seconden onder een meethoek van 60°. Deze meter is conform aan de DIN 67530 en ISO 2813 norm.

 

 

 

 

 

WTW Multiline PH/LF

 

Een stevig en veelzijdig toestel dat zowel de pH als de geleidbaarheid van het water meet en hierbij gebruik maakt van temperatuur compensatie.

 

 

 

 

 

Techkon Dens

 

De nieuwe Techkon Dens verenigt 3 toestellen in één. Het is een kleuren reflectie densitometer voor CMYK kleurenprints, een film transmissie densitometer en een verlicht vergrootglas met een hoge precisie voor de visuele controle van drukresultaten.

Dit budgetvriendelijke instapmodel zorgt ervoor dat iedereen een densitometrische kwaliteitscontrole kan uitvoeren met de betrouwbare precisie waarvoor Techkon toestellen gekend zijn.

 

 

Techkon Spectrodens

 

Compacte en ergonomische spectraaldensitometer die de kleurdensiteiten meet. Met de SpectroDens heeft u een modern instrument in handen dat universeel inzetbaar is: in de drukvoorbereiding voor het controleren van proofs, voor doorlopende controle aan de drukpers, bij ingangscontrole op papier of andere bedrukbare materialen of in het kleurlaboratorium.

 

Als spectraal densitometer combineert de SpectroDens de eigenschappen van een spectrofotometer en een densitometer. De meting is spectraal, dat houdt in dat de volledige karakteristiek van een kleur vastgelegd wordt.  Bestaat in 3 uitvoeringen: Basic, Advanced en Premium.

 

 

Techkon Spectroplate

 

Meet de rasterwaarden voor alle verschillende offset drukplaten. Kan gebruikt worden zonder direct aan een PC aangesloten te worden. Zeer nauwkeurige bepaling van de rasterdekking in AM-, FM- of hybriderasters, onafhankelijk van de rastervorm of de grootte.

 

Geschikt voor de bepaling van de geometrische dekking van drukplaten, film en de rasterpunten in CMYK - vierkleurendruk. Bestaat in 3 uitvoeringen: Start, Expert en All-Vision.

 

 

Techkon Scandensitometer RS400 / Scanspectraalmeter RS800

 

Automatische metingen van densiteiten, rasterwaardes en puntver-bredingen van complete drukcontrole strips in 1 gang. De RS400 is enkel geschikt voor de proceskleuren CMYK, de RS800 kan ook PMS kleuren meten.

 

Eveneens verkrijgbaar:

Aanleglineaal AS voor metingen met de hand. Lengtes van 520 mm, 740 mm en 1020 mm.

SpectroDrive: het automatische systeem voor de drukker die alle inktzones op uw pers meet. In één oogopslag de volledige weergave van inktgeving op uw pers. Laat u zowel de densiteiten als de Lab-waarden weten.

 

 

Techkon Filmdensitometer T120 / RT120

 

De T120 meet in doorzicht de densiteit en rasterwaarden op films.

De RT120 kan ook zwart/wit afdrukken en polyester platen in reflectie meten. Deze is ook beschikbaar in een versie met polarisatiefilter of een versie met een aansluiting met datakabel en software voor gegevensinvoer in Microsoft Office Excel®.

 

Eveneens verkrijgbaar:

LP20: lichtplateau met een meetbare filmbreedte van 10 cm

LP40: lichtplateau met een onbegrensde filmbreedte

MEETAPPARATUUR

 

 

 Tel:  (00 32) 14 33 77 00

E-mail: info@epplebenelux.com

 

© 2020 by Epple Druckfarben Benelux BV