WELKOM!

 

Welkom op de website van Quermia Graphics! U kan op deze website terecht voor meer informatie over onze belangrijkste producten. Tevens kan u hier de nodige veiligheidsbladen en certificaten downloaden. Maak ook eens kennis met ons team.

Kom zeker regelmatig terug aangezien onze website verder uitgebreid wordt met extra producten, informatie en nieuws. In onze FAQ kan u talrijke tips terugvinden. Bij verschillende drukkerijen zien wij dikwijls dezelfde problemen terugkomen. Met deze tips willen wij u helpen courant voorkomende vragen en problemen op een eenvoudige manier op te lossen.

NIEUW: Epple PURe inkten - Duurzame offsetinkten

 

De schoonste, snelste en eerste inkt in zijn soort. PURe is nieuw. PURe is anders. PURe is uniek. PURe heeft geen aardolie, gevaarlijke toevoegstoffen en metaalhoudende droogmiddelen nodig, is niet etiketterings-plichtig en bestaat grotendeels uit hernieuwbare grondstoffen. De korte droogtijden van dit nieuw ontwikkelde inktsysteem maken snelle verdere verwerking mogelijk. PURe is momenteel het snelste, schoonste en vooral meest duurzame inktsysteem op de markt.

Inktserie voor Océ laserprinters

 

Epple Druckfarben heeft een inktserie ontwikkeld, speciaal voor gebruik met laserprinters. Océ heeft deze inktserie reeds gecertificeerd en het verwerken van voorbedrukt papier, al vanaf 3 dagen droogtijd, als zeer positief ervaren.

 

BoFood MU inkten voor verpakkingen van levensmiddelen

 

De BoFood MU drukinkten van Epple: niet alleen geringe migratie maar zelfs onschadelijke migratie. Geen wettelijke problemen meer met migratielimieten voor primaire verpakkingen van levensmiddelen.

 

• 4-kleuren process-inkt met onschadelijke migratie
• metaalinkten en lijm koudfolie beschikbaar
• uitstekende absorptie
• hoge rendabiliteit dankzij de goede droging
• weinig geur, geringe swelling
• vrij van GGO's en VOC's

 

 Tel:  (00 32) 14 33 77 00

E-mail: info@epplebenelux.com

 

© 2020 by Epple Druckfarben Benelux BV